Bookea kårer for første gang i Norge årets beste egenutgitte bok! Vi leser gjennom bøker som er utgitt på eget forlag eller via egenutgivelse tjenester i løpet av 2020 ære og publisitet får vinneren en pris på kr. 20.000. Vinnerens bok blir også gitt ut som lydbok.

Selmaprisen ble stiftet i Sverige i 2014 som første store forfatterpris for egne utgitte bøker. Prisen fikk stor gjennomslagskraft og har blitt delt ut siden. Målet vårt er å belønne den beste boken som er egenutgitt og med dette også øke interessen for egenutgitte bøker i allmennheten og i pressen. Prisen deles ut av Bookea som er en del av Vulkanisterna AB Nordens største aktør innen egenutgivelse av bøker.

Det er med stor gleder at vi også nå utlyser Selmaprisen i Norge! Kriteriene for å kunne delta i konkurransen om Selmaprisen er enkle: alle egenutgitte bøker kan være med, uansett forlag det er gitt ut på. Boken må være gitt ut i løpet av året 2020.

Send inn ditt manus til [email protected] Skriv påmelding "Selmapriset 2021". Vi vil ha ditt bidrag senest 31 december 2021. Merk at vi kun tar imot manus i enten Word eller PDF-format.