Bokpakke

  • Personlig forlegger/prosjektleder
  • Omslagsdesign og sidebrekking
  • TrykkPDF før godkjenning av sluttrykk
  • Du kan velge papirtype, format og produksjon for boken
fra NOK 21,00 pr. bok
På lager

Bokpakke: Fra kr. 21 pr. bok

Med vår Bokpakke sparer du både tid og penger!

Ha ditt fokus på å skrive - vi ordner resten.

Bokpakken gjør det enkelt for deg å gi ut din bok.
Du får hjelp til alle deler av utgivelsen - fra setting av boken og omslagsdesign til trykking, lagerbeholdning og distribusjon.
Du slipper all administrasjon, dyr og tidkrevende pakking samt utsendelse til kunder og salgssteder.
Du får tid til å fokusere helt på ditt forfatterskap og vi er din pålitelige partner som gjør resten av jobben som kreves for å gi ut en bok.
Du sparer også mye penger ved å slippe å avtale med og betale for alle ledd i prosessen som er nødvendig når du skal gi ut bok.

Gjennom å bestille Bokpakken får du en fullstendig pakke der du får alle tjenestene du trenger. Du blir tildelt en prosjektleder som blir din personlige kontaktperson gjennom hele bokprosjektet og som jobber sammen med deg.

Foruten å spare penger sammenlignet med å kjøpe de forskjellige tjenestene separat, så sparer du også veldig mye tid. Du slipper å lete etter formgiver, lage avtaler med distributører, hente inn anbud på trykking, bestille trykking, sende plikt eksemplarer samt sørge for lagerbeholdning og utsendelse.
Vi har kvalitetssikret våre eksterne samarbeidspartnere gjennom hele prosessen, noe som er vanskelig å gjøre selv, uten erfaring og kunnskap i de ulike bransjene.

Hos oss får du alltid høy kvalitet gjennom hele produksjonsrekken.

Bookea er Nordens største egenutgiver og vi har brukt våre erfaring gjennom mange år i bransjen til å kunne tilby denne pakken med alle dens fordeler.
Vi har lyttet til våre forfattere og har sammen med dem tilpasset vårt tilbud slik at vi på best mulig måte kan møte dine behov.

Flere fordeler med Bokpakken.

Dersom du vil selge din bok gjennom egne kanaler parallelt med distribusjon i bokhandlerne, så passer Bokpakken perfekt. Du bestemmer selv hvor mange eksemplarer du vil selge via oss og hvor mange du vil ha sendt hjem og som du kan selge selv. 10 eksemplarer av boken til deg selv og dine nærmeste venner eller enda flere bøker fra opplaget?
Valget er ditt.
Dersom du selger 200 bøker selv for kr.200 pr. bok så tjener du 40.000 kroner!

Hva koster Bokpakken?

Hver bok er individuell og prisen avhenger av en rekke parametre, som f.eks antallet sider, bokformat, valg av papir, fargebilder, opplag med mer. Jo flere bøker du trykker, desto lavere pris pr. bok.

Vi anbefaler 500 bøker, og minst 300. Dersom du trykker større opplag blir prisen pr, bok som sagt lavere. Send oss gjerne en mail på [email protected] der du beskriver hva du ønsker. Så kommer vi tilbake til deg med et tilbud!

La oss gjøre det vi er best på så kan du fokusere på det du er best på- å skrive bøker!
Hos oss er ditt manus i trygge hender.

 

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Bokpakke

Boken når leseren via