null

Lag din egen bok

Vi er eksperter på bokproduksjon - lag din egen bok med Nordens største bokutgiver. Vi har jobbet med bøker siden 2008 og har tilpasset våre tjenester slik at det skal være så enkelt som mulig for deg å lage din egen bok. Dersom du trenger hjelp med f.eks. cover, redigering eller korrekturlesing så har vi rimelige tjenester for alle behov.

 

 

Kontakt oss

973 30 909

Alt du behøver for å lage dine egne bøker

Takket være Bookea har det aldri vært så enkelt å publisere bøker som det er nå. Våre tilbud er skreddersydde for deg slik at du finner det du trenger for å lage din egen bok. Mulighetene er mange. Når du har bestemt deg for å lage din egen bok så kan vi håndtere hele prosessen eller du kan velge utvalgte deler av våre tjenester, helt etter dine behov. Vi er fleksible og tilbyr tilpassede løsninger med deg som forfatter i sentrum. Vi sørger for at du får en utmerket service.

Gjennom våre velutviklede kontakter med b.la. designere, grafikere, trykkerier m.m. sørger vi for at du ikke bare får en meget godt produsert bok, men også en veldig god pris.

Hvis du vil investere i boken din og få den like godt gjennomarbeidet som hos de store forlagene så er det ikke noe problem. Dersom du ønsker å gjøre jobben selv og kun bruke oss til trykking og distribusjon eller « print on demand», så er det selvsagt også mulig. Uansett ditt budsjett og dine ønsker så kan vi komme frem til en passende løsning – kontakt oss i dag for å komme i gang med å lage din egen bok. Alle bærer på en historie - vi hjelper deg med å gi ut din!

Måter å lage din egen bok på

Bokutgivelse - alt-i-ett-pakke

Dette er pakken for deg som ønsker profesjonell hjelp med b.la. design og råd om prising, publisering etc. Vennligst velg en av våre bokpakker. Når du har sendt inn bestillingen din vil du bli tildelt en prosjektleder som blir din følgesvenn på reisen din fra eget manus til din egen bok. Våre bokpakker blir verdsatt av de som ikke har gode datakunnskaper eller er kunnskapsrike i design. De passer også for deg som ikke har tid til å tilbringe mange timer med boken i tillegg til å skrive.

Boktrykking

Vi produserer mer enn 30.000 bøker i måneden. Bookea tilbyr svært konkurransedyktige priser for de som har behov for trykking. Det er enkelt, du laster opp filene eller ber om et tilbud og vi kommer tilbake til deg med prisen i henhold til dine beskrivelser av boken du vil gi ut.

Hva sier kundene våre om oss?

Jeg har utgitt to bøker i de siste seks månedene med Bookeas hjelp. Det jeg har satt pris på mest er rask håndtering og et profesjonelt preg med hensyn til omslag og grafisk design..

Gunnar Sommestad

Svenska resan av Gunnar Sommestad

Hva sier kundene våre om oss?

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Vulkan. Det har fungert enkelt og smidig.

Magnus Ljunggren

Rysk kulturmosaik. 200 miniatyrer 1988 - 2018 av Magnus Ljunggren

Hva sier kundene våre om oss?

Jeg synes samarbeidet har vært veldig bra og jeg er superfornøyd.

Modou Bah

Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah

Hvorfor velge oss?

Vi er det største forlaget i Norden og har mange års erfaring innen bokproduksjon – vi trykker mer enn 30.000 bøker i måneden og vi har eksistert siden 2008. Våre tilbud og vårt bokverktøy er tilpasset slik at du finner det du trenger for å lage din egen bok – mulighetene er mange. Takket være våre gode kontakter med designere, grafiske designere, trykkere osv. så sørger vi for at du ikke bare får en veldig godt produsert bok, men også en virkelig god pris.

Vi er takknemlige for at vi har så mange fornøyde og faste kunder. Mange nye forfattere kommer også til oss via anbefalinger fra andre som har gitt ut sin bok gjennom oss. Når du skal lage din egen bok kan vi ta hånd om hele prosessen eller du kan velge utvalgte deler fra våre tilbud ut fra dine ønsker og behov. Publisering av e-bøker er gratis.

Personlig forlagskonsulent

Når du lager din egen bok ved å bestille ett av våre gunstige tilbud vil du bli tildelt en personlig forlagskonsulent. Du kan se på forlagskonsulenten som din prosjektleder. Prosjektlederen er der for deg og svarer på dine spørsmål og bekymringer. Det er veldig viktig for oss at våre forfattere føler seg involvert og at de kontrollerer egen bok.

Omslagsdesign

Et pent og godt utarbeidet omslag er avgjørende for salget av boken. Når du lager din egen bok ved hjelp av en av våre pakker så er det inkludert at vi hjelper deg med omslaget på boken. Dette forutsetter at du gir prosjektlederen en opprinnelseside i form av et bilde eller en illustrasjon. Hvis du ønsker å ansette en erfaren designer når du lager din bok så kan du bestille vår pakke Omslagsdesign.

Vi er fleksible og tilbyr tilpassede løsninger med deg som forfatter i sentrum og vi sørger for at du får en utmerket service. Alle bærer på en historie - vi hjelper deg med å gi ut din!

Vi blir din profesjonelle produksjonspartner. Takket være Bookea har det aldri vært så lett å publisere bøker som det er nå. Hvis du vil investere i boken din og få den så gjennomarbeidet som hos de store forlagene så gjør vi det sammen med deg. Men dersom du men hvis du vil gjøre alt selv og bare bruke oss til trykking og distribusjon eller print on demand, så går det også bra. Uansett budsjett og dine ønsker så kan vi komme frem til en passende løsning – kontakt oss i dag for å komme i gang med å lage din egen bok.

Priser på boktrykk fra flere aktører

Vi har et etablert kontaktnett med en rekke trykkerier som er egnet for ulike typer bokproduksjoner. Vi presenterer for deg forslag fra minst en leverandør.

Kontakt oss

973 30 909

Spørsmål og svar om hvordan man lager sin egen bok

Dersom du vil lage din egen bok så har du sannsynligvis flere ting du lurer på. Her finner du vanlige spørsmål og svar som ofte kommer opp. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål så ikke nøl med å kontakte oss.

Hvor lang tid tar det å lage sin egen bok?

Det er vanskelig å svare fordi alle prosjekter er unike, men her er noen retningslinjer: Dersom du benytter deg av en av våre bok-tilbud bør du forvente at det tar minst 6-8 uker fra den tiden vi mottar ditt rå-manus. Det er flere trinn å gå gjennom i tillegg til den faktiske trykkingen som skal vurderes for å lage en forseggjort bok. Hvis du lager boken din i Bookeas bokverktøy er det helt opp til deg hvor lang tid det tar.

Hva koster det å lage din egen bok?

Det vil også være gratis å lage dine egne ferdigskrevne filer slik at du ikke trenger å betale for en designer. Du betaler selvsagt ikke for jobben du vil gjøre selv. Hvis du velger å benytte deg av ett av våre gunstige tilbud stiller det seg annerledes og avhengig av hvor mange bøker du velger å trykke som første utgave samt bokens utførelse. Les mer om våre bok-tilbud! Forfatterpakken er en av våre mest bestilte bokpakker hvor du kan få så lav pris som 19.00 NOK per bok eller lavere.

Hvor mye tjener jeg fra å lage min egen bok?

Du bestemmer hvor mye du vil tjene på boken din. Det er ikke vanskelig å tjene penger når du lager boken gjennom oss. Med våre lave priser og rimelige bok-tilbud, for ikke å nevne bokverktøyet som vil være helt gratis å bruke og hvor det er helt gratis å publisere e-boken, så skaper vi et godt grunnlag for at du kan tjene penger på din egen bok

Hjelper dere til med markedsføring?

Ja, hvis forfatteren vil så hjelper vi gjerne med markedsføringen.