null

Slik fungerer egenutgivning - tips og råd

 

Her forteller vi hva egenutgivning er og hvordan det fungerer. Nedenfor finner du viktig informasjon for deg som egenutgiver og som vi håper skal gjøre arbeidet med egenutgivning litt enklere. Vi har lang erfaring og mange kunder. Bøker og spesielt egenutgivning er det vi kan best. Vi har jobbet med egenutgivning siden 2008 og er den største bokutgiveren i Norden. Både privatpersoner og bedrifter gir ut på egenhånd gjennom oss.. Alle typer bøker og sjangere er representert hos oss: som poesi og krim, noveller og biografier, pekebøker og ungdomsromaner, faglitteratur og sci-fi med mer..

 

Vi gir i snitt ut en bok hver dag og trykker mer enn 30.000 bøker hver måned. Bookea tar hånd om din egenutgivelse og gir deg de ressursene du behøver for å forvandle manuset ditt til en publisert og trykt bok. Egenutgitte bøker kan kjøpes i den generelle bokhandel slik at du kan nå leserne dine, men det er også mulig å ha boken din privat når du publiserer selv.

Kontakt oss

973 30 909

Å gi ut boken selv gir deg kontroll over din bokutgivelse

 

Når du gir ut selv blir du din egen utgiver. Bookea tilbyr også lager og distribusjon dersom du ønsker dette, noe mange setter pris på. I tillegg til det viktige kontrollaspektet kan du også tjene penger på boken din. Lager og  distribusjon gjøres av Sentraldistribusjon. Sentraldistribusjon håndterer alle bestillinger fra nettbokhandel og bokhandel i Norge. Dersom du ønsker å få mer hjelp med publiseringen bør du velge en av Bookeas unike bokpakker.

Der har vi samlet en rekke populære tjenester i pakkeform, for eksempel design, setting av innlegg og mer. Du blir tildelt en personlig prosjektleder / utgiver som guider deg gjennom hele prosessen. Inkludert er også e-bok (fra 100 bøker). Bookea tilbyr både innbundet og trykket bokbinding.

Dersom, du kun ønsker å bestille trykk og har trykkferdige filer kan vi gi deg svært gode priser siden vi trykker svært store mengder bøker: besøk I så fall siden vår om å trykke bøker..

Bindingstyper og bokformat

 

Vi tilbyr samtlige bindingstyper som softcover, hardcover, spiral bånd og danske bånd. Hvilken bindingstype du velger påvirker prisen på boken din, men også hvor høy konsumpris du kan ta. For eksempel: en bok i softcover har en lavere trykkpris enn hardcover, men du kan ta mer betalt for hardcover.

Bokformatet er bredden x lengden en bok har. Et vanlig bokformat er 135 x 210 mm. En vanlig pocketbok, såkalt A-pocket, har formatet 110 x 180 mm. Selvfølgelig koster en større bok mer å trykke enn en mindre bok, men noen ganger er ikke forskjellen i pris så stor som man skulle tro. Noen format er bedre egnet for lærebøker mens andre format er bedre egnet for illustrerte bøker. Dersom du ønsker å selge boken din kommersielt er det viktig at du velger riktig bokformat.

Distribusjon og lagerhold

 

Vi tilbyr komplett service og tilbyr kundene våre distribusjon og lagring av bøkene, noe som er svært populære ettersom pakking, plukking, utsendelse og økonomiforvaltning (fakturering, faktura overvåking, etc.) er noe som er vanskelig og tidkrevende å håndtere for deg som forfatter. Ved å bruke oss unngår du alt dette og du kan fokusere på å gjøre det du som forfatter både vil og bør gjøre - nemlig å skrive.

Hvis du bruker oss til å publisere boken så vil du få en pålitelig, profesjonell og kunnskapsrik partner som kan ta seg av de delene som du trenger hjelp med.