Spøkelsesskriver

En spøkelsesskriver er en forfatter som, oftest anonymt, skriver bøker eller artikler i en annens navn. Spøkelsesskriveren skriver nesten alltid anonymt. Å være en spøkelsesforfatter eller spøkelsesskriver er å hjelpe til sånn at en annen person kan få skrevet ned sin fortelling.

Vi hjelper deg til å ta din idé videre sånn at den blir til virkelighet! Dine bokdrømmer trenger ikke å stoppe opp bare fordi du ikke har tid eller kunnskap. Vi tar utgangspunkt i din fortelling og teksten vi produserer skal være din egen. Det kan jo også være sånn at du har et allerede nesten ferdig manus men at du synes du trenger hjelp for å ta det videre til neste nivå. Vi jobber 100% i bakgrunnen, kun ditt navn kommer til å vises utad – vi skriver avtale om konfidensialitet.

Vi spøkelsesskriver mange bøker hvert år, noen med kjente avsendere. Når du ber oss om hjelp så setter vi deg i kontakt med en spøkelsesskriver som passer for akkurat din fortelling. De vi samarbeider med har erfaring innen: psykologi, misbruk, kriminalitet, kroniske sykdommer, ADHD, vanskelig barndom, kriminallitteratur, økonomi, jus, sexindustri mm.

Du trenger ikke å gi opp din fortelling bare fordi du føler at det kan bli vanskelig og tidskrevende å skrive selv. Få hjelp fra oss så du får gitt ut din bok!

Å skrive en bok sammen med noen kan bli veldig personlig. Derfor lager vi en kontrakt som er juridisk bindende. Det er viktig at det er tillit og trygghet mellom partene i et slikt prosjekt.

Kontakt oss

973 30 909

Hva sier kundene våre om oss?

Jeg har utgitt to bøker i de siste seks månedene med Bookeas hjelp. Det jeg har satt pris på mest er rask håndtering og et profesjonelt preg med hensyn til omslag og grafisk design..

Gunnar Sommestad

Svenska resan av Gunnar Sommestad

Hva sier kundene våre om oss?

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Vulkan. Det har fungert enkelt og smidig.

Magnus Ljunggren

Rysk kulturmosaik. 200 miniatyrer 1988 - 2018 av Magnus Ljunggren

Hva sier kundene våre om oss?

Jeg synes samarbeidet har vært veldig bra og jeg er superfornøyd.

Modou Bah

Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah